Roofvogelshow
De weergoden waren ons, ondanks enkele fijne mistdruppeltjes, niet ongunstig voor een openluchtevenement zo laat op het jaar. Er was dan ook een redelijke opkomst voor de roofvogelshow die in samenwerking met Valkerij Destroy werd georganiseerd op het mooie domein van Ter Dorpe. Iedereen kon genieten van de kunsten van de valkeniers en van Spyro de torenvalk, Troy de giervalk, Frits de woestijnbuizerd en Hope de kerkuil. Velen waren bovendien verwonderd over de schoonheid van Wannes, de prachtige Europese Oehoe. De valkenier Steven gaf tevens iedere bezoeker de kans om met de vogels op de foto te gaan. De bewoners en hun bezoekers konden zich warmen aan een lekker glaasje gluhwein of warme choco dat aangeboden werd tegen democratische prijzen. Een initiatief dat zeker voor herhaling vatbaar is!

* content missing

* content missing